TAKER kézi tűzőgép 4-14 MM - Professzionális kárpitos szerszám

4 390 Ft Az ár frissült 17.05.2024
A boltba


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }
a:link { color: #000080; text-decoration: underline }

Ha sokoldalú szerszámra van szüksége minden kárpitos munkájához és még sok máshoz, akkor a kézi tűzőgépünk tökéletes választás lesz. Ez a számos innovatív funkcióval felszerelt professzionális tűzőgép mindig kivételes teljesítményt nyújt!
Állítható tűzőkapocs meghajtóerő

Kínálatunkban olyan kézi tűzőgépet talál, amellyel pontosan beállíthatja a tűzőkapocs meghajtási teljesítményét. Ez lehetővé teszi, hogy a teljesítményt az anyag típusához igazítsa, így erős és tartós kötéseket biztosít. Ez a szerszám növeli a rugalmasságát a különböző típusú kapcsok kezelésében, mint például a 10-12 mm átmérőjű U-kapcsok, a 4-14 mm-es lapos kapcsok és a 10-14 mm átmérőjű T-szögek.

űzőgép robusztus anyagokhoz

Kézi tűzőgépünk lehetővé teszi a horganyzott kapcsok használatát, amelyeket fokozott szilárdság jellemez. Ez a tökéletes megoldás a különleges tartósságot igénylő anyagok megmunkálásához.
Kényelmes csat az oldalán

Nem kell aggódnia ennek az eszköznek a tárolása miatt. A tűzőgépet egy praktikus csattal látták el, így mindig kéznél lehet.
Tartós konstrukció

A kézi tűzőgép teste acélból készült, ami nemcsak tartósságot, hanem kényelmet is biztosít a szerszám működtetése közben. A legkeményebb feladatokat is elvégezheti anélkül, hogy félnie kellene az eszköz sérülésétől.

Főbb jellemzők:

Állítható tűzőkapocs meghajtóerő.

Támogatja a különböző típusú kapcsokat.

Az övére vagy a nadrágjára csíptethető.

Kiváló minőségű kivitelezés tartós anyagokkal.

További előnyök

Eszközünk nem csak rendkívül hatékony, de kényelmes is a használata. A kézi tűzőgép ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy még hosszadalmas projektek során is kényelmes legyen vele dolgozni. Ezenkívül kézi tackerünk kompakt méreteinek köszönhetően könnyen hordozható.

Műszaki adatok:
Anyag: acél
Teljesítménybeállítás: igen
Támogatott kapcsok:
Lapos: 4 - 14 mm
U alakú: 10 - 12 mm
Szögek: 10 - 14 mm
Méretek:
Tűzőgép: 16 cm x 12 cm x 3 cm
Csomag: 22 cm x 20 cm x 5 cm

legjobban eladott